Elsők vagyunk a professzionális fogadási tanácsadók között!

Az ügyfeleinknek minden nap a legjobb tippeket nyújtjuk a sportfogadásra. Minden tipphez egy nagyon hosszú, gondos és alapos elemzés társul, ideértve az adott sportesemény minden körülményének értékelését a lehető legnagyobb napi bevételért. 

Mi vagyunk az első olyan fogadási tanácsadók, akik mögött átlátható, többéves tapasztalattal rendelkező komplex csapat áll, akik a kulisszák mögötti információkhoz és a kidolgozott stratégiákhoz is hozzáférést nyújtanak. Ezért is tudjuk lehetőve tenni azt, hogy minden új ügyfelünknek 30 napos elégedettségi garanciát nyújtsunk! Nemcsak a fent említett okok miatt, hanem az eredményeinknek köszönhetően is hisszük, hogy valóban az első professzionális fogadási tanácsadók vagyunk! Nézze meg, hogyan működünk és győződjön meg róla Ön is!

Tippek előzménye 

Az alapos elemzésnek, a komplex csapatnak és a gazdag tapasztalatoknak köszönhetően nagy sikerekkel büszkélkedhetünk! Nézze meg a tippjeink előzményeit, és számolja ki mennyi pénzt kereshetett volna velünk! Csatlakozzon az ügyfeleinkhez ITT!

Az ajánlott tipp elnevezése Árfolyam Dátum és idő  Tippünk Elemzés Eredmény A szelvény fényképei   FOGADÁSKOR ENNYIT NYERT VOLNA:
HUF

OKTAGON Brichta Leo - Kohout Matouš 1.40 13. 6. 2020 21:15 Brichta Leo - Kohout Matouš TIPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 400 HUF

A szelvény fényképei 

OKTAGON Šormová Magdalena - Bledá Tereza 1.65 13. 6. 2020 21:00 Šormová Magdalena - Bledá Tereza TIPP: 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 650 HUF

A szelvény fényképei 

OKTAGON Peňáz Matěj - Klauda Jakub 1.35 13. 6. 2020 20:30 Peňáz Matěj - Klauda Jakub TIPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 350 HUF

A szelvény fényképei 

EXTRA CHEAP PREMIUM TIP FOR BEGINNERS - OKTAGON! 1.20 13. 6. 2020 19:30 Dvořáková Tereza - Marčišová Paula TIPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 200 HUF

A szelvény fényképei 

FIRST INTERESTING OKTAGON TIP! 1.55 13. 6. 2020 19:00 Mašek Stanislav - Crhák Ivo TIPP: 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 550 HUF

A szelvény fényképei 

BEHIND THE SCENES INFORMATION FOR THIS GREAT AND CRAZY FIGHT!!! IF YOU WANT MONEY, USE THIS TIP!! IN OUR OPINION THE WIN IS SURE ON 99.97%!!!! 1.50 13. 6. 2020 18:30 Charzewski Lukasz - Formela Kacper TIPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 500 HUF

A szelvény fényképei 

HIGHEST COURSE OF THE DAY WITH TRUST 97%!!! COURSE 3.5+!!! THIS IS DEFINITELY NOT COMMON! EXTREMELY RECOMMEND BY WHOLE TEAM! 3.96 13. 6. 2020 16:00 Voluntari - Clinceni TIPP: 2 Olvass tovább KO Olvass tovább 0 HUF

A szelvény fényképei 

AFTERNOON INTERESTING FOOTBALL 2.19 13. 6. 2020 14:00 Espanyol - Alavés TIPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 2 190 HUF

A szelvény fényképei 

FOOTBALL: Sporting Lisboa - Ferreira 1.39 12. 6. 2020 22:15 Sporting Lisboa - Ferreira TPP: 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 390 HUF

A szelvény fényképei 

ONE OF THE BEST TIPS OF THE DAY!!! WHOLE TEAM IS TRUSTING THIS EXTREME CHANCE!! 99.93%!!! OBLIGATION TO BET! RECOMMENDING BIGGER AMOUNT THAN USUAL! 1.51 12. 6. 2020 20:30 Hoffenheim - RB Leipzig tipp: 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 510 HUF

A szelvény fényképei 

Tagsági előfizetési

Csatlakozzon az elégedett ügyfeleinkhez, és élvezze a nyereményeket! Az ajánlatunkból bárki kedvére választhat, a befektetés már az első nap után megtérülhet!

14Nap
9 990 HUF

Csak 965 HUF/ nap költség

 

Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

 

Tippjeink 14 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
30Nap
12 990 HUF

Csak 583 HUF/ nap költség

Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

Tippjeink 30 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
90Nap
27 000 HUF

Csak 300 HUF / nap költség

Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

Tippjeink 90 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
Számolja ki nyereményét  és befektetése megtérülését! 

Nyereség kalkulátor 

Számolja ki, mennyit kereshet velünk! 

HUF
HUF
Výše sázky na tiket nemůže být větší než kapitál

Az Ön által megadott adatok alapján a következő nyereményt kaphatja:
Egy nap
4 860 HUF
Egy hét
34 860 HUF
Egy hónap alatt
134 860 HUF

Hogyan működik a nyereségkalkulátor? 

Az Ön által megadott adatok alapján a kalkulátor kiszámítja a nyereményt, amelyet a legnagyobb valószínűséggel gond nélkül elérhet.

A kalkulátor egyebek mellett a fogadóirodák átlagos árfolyamaival, a tippjeink előzményeivel és sikerrátájával is dolgozik, amit igyekszünk a lehető legmagasabb szinten tartani! 

Nagyon lényeges a kiválasztott sportfogadás kockázata, amelyet hajlandó vállalni. A legkockázatosabb lehetőségeknél sem kell aggódnia a veszteségek miatt – ellenkezőleg, a kalkulátor egy bizonyos tartalékkal számol, így a reális nyeremények magasabbak lehetnek!

Referenciáink

Olivér, férfi, 31 éves

Teljesen szuper !! Eleinte 3 veszteség volt, de azóta csak nyertem. Nagyszerű, ebben a tempóban egy pillanat alatt képes vagyok kifizetni az autómat. Nagyon köszönöm a szuper szolgáltatást !! A kocsmában lévő barátoknak és a volt osztálytársaknak ajánlom.

Lukács, férfi, 24 éves

Eddig két hónapig tagja voltam és egy ügyfélszolgálat munkatársa megkérdezte tőlem, megosztanám-e tapasztalataimat a tagság elmúlt időszakában. Őszintén szólva kell elmondanom ezt az elégedettséget. Eddig 75% -ot láttam, úgy gondolom, hogy hosszú távú sikert fog elérni. Bár néhány koronával fogadok, eddig csak körülbelül 150 000 HUF-t tettem, de ez nagyszerű extra bevétel. Eddig számomra elégedettség, remélhetőleg ez folytatódni fog! Köszönöm, Dominic

Harry, férfi, 22 éves

When I joined, I caught a bad series of two days, with only 4 out of eight tips. I wanted to pack it, but OK fogadás gave me few more tips to continue. Since then, I have nothing to complain about. The vast majority of the tips are OK, and for the first time in five years, I got into positive numbers thanks to OK fogadás. And believe me, in those five years I went pretty well to the minus, from which OK fogadás dug me. Finally, a service that works!

István, férfi, 45 éves

Nagyszerű, javaslom! A legjobban szeretem, hogy a tippek megjelenjenek, és hogy a srácok valóban törődnek az ügyfél javával és mindig megpróbálják a legjobb tanácsokat adni. Nagy!

Ádám, férfi, 24 éves

Először az okfogadás-lal kezdtem el fogadni, hogy elég pénzt szerezzek egy egzotikus nyaraláshoz. A 60 000 forintos tőkével 15 nap alatt megcsináltam és rájöttem, hogy az okfogadásnak köszönhetően havonta pénzt kereshetek fogadásokkal. Néha csak 60 000-et nyerem, néha 300 000-et, de nem voltam mínuszban. (eddig 4 hónapja voltam tagja :)).

Kornél, férfi, 21 éves

Eddig 2 fogadási tanácsadó tagja voltam. Mindketten szörnyűek voltak. Azt hittem, hogy ez lesz az utolsó teszt, mielőtt lemondtam ezekről a szolgáltatásokról. És eddig hat hónapos elégedettség után több mint 250 000 plusz. Más gazemberek tanulhattak tőlük. Jó, hogy valaki őszintén kezdte el ezt. Hiányzott egy ilyen szolgáltatás.

Péter, férfi, 45 éves

Ez nagyszerű. Ha a tippeid alapján fogadok, számomra még az sem tűnik játéknak: D Mindig egyértelmű, hogy pluszban leszek. Legalább azt hiszem. Köszönöm és meghosszabbítom a tagságot, határozottan hülye lennék, ha hiányozna a tippeid.

Cikkek és érdekességek 

Cikkek rólunk  

FAQ – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

Nyíltan vállaljuk, hogy ki adja a professzionális tippeket (lásd a CSAPATUNK oldalon), vagy hogyan elemezzük a tippeket (lásd a MŰKÖDÉSÜNK oldalon), illetve nagysikerű előzetes tippjeinkről is olvashatnak. A honlapunk alján található általános üzleti feltételeink átláthatók, a minőségi szolgáltatások nyújtását magától értetődőnek vesszük. Sajnos a „konkurens oldalak” többségénél még ezek a (szerintünk) teljesen alapvető dolgok sem teljesülnek. Bízunk abban, hogy a megjelenésünk által nyilvánvaló, hogy semmit sem titkolunk. Hiszünk a csapatunkban, a folyamatainkban és sikereinkben, amelyet az elégedett ügyfeleink és látogatóink több tucat pozitív referenciája is bizonyít.

 

Hiszünk abban, hogy aki VIP-tagunkká válik, és fogadni kezd velünk, már az első 24 óra után megérzi a számottevő különbséget minden mással szemben – mind a tippek sikerességét illetően, mind a szolgáltatások és az ügyfélkezelés színvonalát illetően. 

 

Győződjön meg erről Ön is! Csatlakozzon hozzánk és kezdjen el pénz keresni!

 

Arra törekszünk, hogy a tippjeink a lehető legsikeresebbek legyenek, mivel pontosan tudjuk, hogy a magas sikerességi arány az ügyfeleink maximális elégedettségének alfája és omegája! Tippjeink sikerességének köszönhetően ügyfeleink rendszeresen profitálhatnak a sportfogadásból – ez a legfontosabb számunkra! 

 

Ha sikerarányunkat százalékban kellene kifejezni, büszkén mondhatjuk, hogy működésünk kezdetétől ez az érték legalább a 70%-os határon, optimálisan viszont a 80-90%-os határon mozog. Mindez pedig az 1,8 – 4+ tartományban mozgó leggyakoribb árfolyamoknál már elég szép nyereséget jelent, ugye? Csatlakozzon hozzánk Ön is!

 

 

Igen! A tippjeink túlnyomó részénél az ügyfeleinknek betekintést nyújtunk az elemzésbe, hogy pontosan tudják, miként jutottunk el a konkrét tipphez! Az ügyfeleinknek nyújtott komplex elemzésnek köszönhetően egy adott tippből több további tippet térítésmentesen generálhatnak, mivel az elemzésünk rendszerint rendkívül széleskörű információt tartalmaz az adott sporteseményről! 

Csak az Ön befektetésén múlik, mennyi pénzt kereshet velünk. Általánosan érvényes, hogy minél több pénzt tud sportfogadásra áldozni, annál többet tud keresni az általunk nyújtott sikeres tippekkel. Ha szeretné megtudni a kereseti lehetőségeit, használja a NYERESÉGKALKULÁTORt!

A komplex elemzői csapatunk összetételének megfigyelésekor az is megállapítható, hogy a tagjaink többségének egész életét a sport teszi ki. Ha viszont jobban megnézi, megállapíthatja, hogy tagjaink és munkatársaink többsége vagy közvetlenül ismer számos sikeres sportolót: labdarúgót, jégkorongozót, MMA harcost, teniszezőt stb., vagy ők is voltak sikeres sportolók voltak. Sajnos erre a kérdésre nem adhatunk mindenre kiterjedő, részletes választ, azonban elmondhajtuk, hogy vannak tippek (és nem kevés tippről van szó), amelyekről valamivel többet sejtünk, mint az a nyilvános információkban található. 

Nagyon egyszerűen, gyorsan és áttekinthetően! A tagság aktiválása után hozzáférést kap az exclusive prémium VIP szekcióba, amelynek keretében minden VIP-információt láthat. A tippeken és elemzésen kívül megtalálhatók itt a VIP cikkek és VIP Blogok (a sikeres sportfogadás tippjei, a lehetséges stratégiák stb.), egyéni stratégiát kérhet szakértőinktől stb. 

A kérdésre adott alapvető válasz azonban: A tagság aktiválása után közvetlenül a VIP-szekcióba kapja a tippeket – gyorsan, világosan és áttekinthetően. Esetleg beállítható e-mailes figyelmeztetés is az új tippekre. Ezen felül minden tippnél alapos elemzés is rendelkezésre áll, amelyekből az ügyesebbek következtethetik az esetleges további tippeket! Tudni fogja, hogy nem vásárol zsákbamacskát, és hogy a tippek elemzésébe valóban komoly munkát fektettünk! 

 

Ez nagy mértékben függ a fogadóirodák aktuális napi ajánlatától. A legfőbb prioritásunk mindig a legjobb sikerráta és az ügyfél maximális elégedettsége – ezért olykor a nagyobb siker érdekében kevesebb tippet ajánlunk az ügyfeleink részére. Általánosságban elmondható, hogy az ügyfeleink naponta legalább 1-2 tippet kapnak.

Természetesen. A bankkártyás fizetés a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás, hiszen a fizetőkapun való fizetés követően azonnal aktiválódik a tagság. Ha viszont nincs bankkártyája, más fizetési módot is választhat, például banki utalást. Küldjön egy e-mailt a info@okfogadas.hu címre, kollégánk így segíthet Önnek fizetését gyorsan és egyszerűen elindítani!

A fogadóiroda választását teljes mértékben Önre bízzuk. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbb fogadóirodánál legyen számlája, és mindig ott fogadjon az adott sporteseményre, ahol a legjobb az árfolyam.

Kapcsolattartó adatok 

Lépjen kapcsolatba velünk a formanyomtatvány kitöltésével 

Kapcsolattartó adatok 

info@okfogadas.hu
Hétfő
9 - 18 
Kedd 
9 - 18 
Szerda 
9 - 18 
Csütörtök 
9 - 18 
Péntek 
9 - 18 
Szombat
10 - 15 
Minden üzenetre és kérdésre igyekszünk a kézbesítésüktől számított 12 órán belül válaszolni. Ha 3 munkanapon belül nem kap választ, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk más módon – valószínűleg az üzenete nem került kézbesítésre, esetleg a LEVÉLSZEMÉTBE került. Köszönjük!