Elsők vagyunk a professzionális fogadási tanácsadók között!

Az ügyfeleinknek minden nap a legjobb tippeket nyújtjuk a sportfogadásra. Minden tipphez egy nagyon hosszú, gondos és alapos elemzés társul, ideértve az adott sportesemény minden körülményének értékelését a lehető legnagyobb napi bevételért. 

Mi vagyunk az első olyan fogadási tanácsadók, akik mögött átlátható, többéves tapasztalattal rendelkező komplex csapat áll, akik a kulisszák mögötti információkhoz és a kidolgozott stratégiákhoz is hozzáférést nyújtanak. Ezért is tudjuk lehetőve tenni azt, hogy minden új ügyfelünknek 30 napos elégedettségi garanciát nyújtsunk! Nemcsak a fent említett okok miatt, hanem az eredményeinknek köszönhetően is hisszük, hogy valóban az első professzionális fogadási tanácsadók vagyunk! Nézze meg, hogyan működünk és győződjön meg róla Ön is!

A KIVÁLASZTOTT TIPPEK TÖRTÉNETE

Az alapos elemzésnek, a komplex csapatnak és a gazdag tapasztalatoknak köszönhetően nagy sikerekkel büszkélkedhetünk! Nézze meg a tippjeink előzményeit, és számolja ki mennyi pénzt kereshetett volna velünk! Csatlakozzon az ügyfeleinkhez ITT!

Az ajánlott tipp elnevezése Árfolyam Dátum és idő  Tippünk Elemzés Eredmény A szelvény fényképei   FOGADÁSKOR ENNYIT NYERT VOLNA:
HUF

ABSZOLÚT EXKLUZÍV MEGA TUTI TIPP! = VÉLEMÉNYÜNK SZERINT A MEGJÁTSZÁSA ABSZOLÚT KÖTELESSÉG! = EXTRÉM AJÁNLÁS! => MEGBÍZHATÓSÁG 99.6%!!! 1.80 30. 9. 2022 22:15 FC Porto - Braga:TIPP 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 800 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

Angers - Marseille 1.85 30. 9. 2022 21:00 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 850 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

ABSZOLÚT EXKLUZÍV MEGA TUTI TIPP! = VÉLEMÉNYÜNK SZERINT A MEGJÁTSZÁSA ABSZOLÚT KÖTELESSÉG! = EXTRÉM AJÁNLÁS! => MEGBÍZHATÓSÁG 99.6%!!! 2.36 30. 9. 2022 20:30 Wisla Plock - Piast Gliwice:TIPP 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 2 360 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

PREMIUM EXCLUSIVE TIPP = VÉLEMÉNYÜNK SZERINT ABSZOLÚT KÖTELEZŐ MEGJÁTSZANI! AJÁNLJUK! (98.6% MEGBÍZHATÓSÁG)! 1.86 30. 9. 2022 20:00 St. Patrick's Athletic - Derry City:TIPP 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 860 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

FUTBALL CSEMEGE HATALMAS NYERESÉGEKÉRT = AJÁNLJUK 96.3% 2.75 30. 9. 2022 20:00 Mezökövesd - Paks:TIPP 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 2 750 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

Botev Plovdiv - Slavia Sofia 1.94 30. 9. 2022 18:30 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 940 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

ABSZOLÚT EXKLUZÍV PREMIUM EXCLUSIVE TIPP A LEHETŐ LEGMAGASABB MEGBÍZHATÓSÁGGAL (99.99%) = TIPP BENNFENTES INFORMÁCIÓKKAL!! 1.77 29. 9. 2022 20:00 Atlético Grau - Sport Boys Callao:TIPP 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 770 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

HOKI MEGA TALÁLAT HATALMAS POTENCIÁLLAL! = MEGBÍZHATÓSÁG 97.3%! 1.85 29. 9. 2022 19:00 Växjö - Brynäs:TIPP 1 Olvass tovább OK Olvass tovább + 1 850 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

JÉGKORONG,Liberec - Plzeň 1.75 29. 9. 2022 18:00 2 Olvass tovább KO Olvass tovább 0 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

HOKI TUTI TIPP! A NAP TIPPJE = MEGBÍZHATÓSÁG 99.2%!! HOKIELEMZŐNK NAGYON AJÁNLJA A MAGASABB ÖSSZEGÉRT TÖRTÉNŐ MEGJÁTSZÁSÁT! 2.11 29. 9. 2022 18:00 Kladno - Třinec:TIPP 2 Olvass tovább OK Olvass tovább + 2 110 HUF

ILLUSZTRATÍV A SZELVÉNY FÉNYKÉPEI

A fenti összesített tippek csak szemléltető jellegűek, és nem feltétlenül tartalmazzák az OK tippek általn nyújtottösszes tippet (több is lehet). A jó fogadások nem garantálják, hogy a fogadásainak hosszút távúsikere a fentiekkel megegyező marad. OK fogadások A fogadási jegy leírása nem értelmezhető aj jegygarantált sikerének garanciájaként.

Tagsági előfizetési

Csatlakozzon az elégedett ügyfeleinkhez, és élvezze a nyereményeket! Az ajánlatunkból bárki kedvére választhat, a befektetés már az első nap után megtérülhet!

ÉRTESÍTÉS – A napi új ügyfelek maximális száma korlátozott a tanfolyamok mennyiségének védelme miatt. Rendelje meg tagságát a lehető leghamarabb, és biztosítsa nyereményét! Jelenleg maradt kevesebb, mint 50 helyeken!

14Nap
9 990 HUF

►Csak 965 HUF/ nap költség

►Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

►Tippjeink 14 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
30Nap
12 990 HUF

►Csak 583 HUF/ nap költség

►Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

►Tippjeink 30 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
90Nap
27 000 HUF

►Csak 300 HUF/ nap költség

►Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

►Tippjeink 90 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
7Nap
6 990 HUF

►Csak 998 HUF/ nap költség

►Kizárólagos belépés a VIP részlegbe

►Tippjeink 7 napig!

Kezdjen el pénzt keresni 
Számolja ki nyereményét  és befektetése megtérülését! 

Nyereség kalkulátor 

Számolja ki, mennyit kereshet velünk! 

HUF
HUF
Výše sázky na tiket nemůže být větší než kapitál

Az Ön által megadott adatok alapján a következő nyereményt kaphatja:
Egy nap
4 860 HUF
Egy hét
34 860 HUF
Egy hónap alatt
134 860 HUF

Hogyan működik a nyereségkalkulátor? 

Az Ön által megadott adatok alapján a kalkulátor kiszámítja a nyereményt, amelyet a legnagyobb valószínűséggel gond nélkül elérhet.

A kalkulátor egyebek mellett a fogadóirodák átlagos árfolyamaival, a tippjeink előzményeivel és sikerrátájával is dolgozik, amit igyekszünk a lehető legmagasabb szinten tartani! 

Nagyon lényeges a kiválasztott sportfogadás kockázata, amelyet hajlandó vállalni. A legkockázatosabb lehetőségeknél sem kell aggódnia a veszteségek miatt – ellenkezőleg, a kalkulátor egy bizonyos tartalékkal számol, így a reális nyeremények magasabbak lehetnek!

Megjegyzés: Számológépünk megmutatja, mennyit nyerhet a megadott információk és a sikeres fogadás feltételei alapján. Ne feledje azonban, hogy akárcsak a sportban, a sikertől függ a szerencse fogadása.A potenciális nyeremény kiszámítása a fogadások hosszú távú és magas sikerességi arányától függ, és csak szemléltető. Ok fogadas nem garantálják a nyereséget vagy a hosszú távú sikert az odds fogadásokban.

Referenciáink

Olivér, férfi, 31 éves

Teljesen szuper !! Eleinte 3 veszteség volt, de azóta csak nyertem. Nagyszerű, ebben a tempóban egy pillanat alatt képes vagyok kifizetni az autómat. Nagyon köszönöm a szuper szolgáltatást !! A kocsmában lévő barátoknak és a volt osztálytársaknak ajánlom.

Lukács, férfi, 24 éves

Eddig két hónapig tagja voltam és egy ügyfélszolgálat munkatársa megkérdezte tőlem, megosztanám-e tapasztalataimat a tagság elmúlt időszakában. Őszintén szólva kell elmondanom ezt az elégedettséget. Eddig 75% -ot láttam, úgy gondolom, hogy hosszú távú sikert fog elérni. Bár néhány koronával fogadok, eddig csak körülbelül 150 000 HUF-t tettem, de ez nagyszerű extra bevétel. Eddig számomra elégedettség, remélhetőleg ez folytatódni fog! Köszönöm, Dominic

Harry, férfi, 22 éves

When I joined, I caught a bad series of two days, with only 4 out of eight tips. I wanted to pack it, but OK fogadás gave me few more tips to continue. Since then, I have nothing to complain about. The vast majority of the tips are OK, and for the first time in five years, I got into positive numbers thanks to OK fogadás. And believe me, in those five years I went pretty well to the minus, from which OK fogadás dug me. Finally, a service that works!

István, férfi, 45 éves

Nagyszerű, javaslom! A legjobban szeretem, hogy a tippek megjelenjenek, és hogy a srácok valóban törődnek az ügyfél javával és mindig megpróbálják a legjobb tanácsokat adni. Nagy!

Ádám, férfi, 24 éves

Először az okfogadás-lal kezdtem el fogadni, hogy elég pénzt szerezzek egy egzotikus nyaraláshoz. A 60 000 forintos tőkével 15 nap alatt megcsináltam és rájöttem, hogy az okfogadásnak köszönhetően havonta pénzt kereshetek fogadásokkal. Néha csak 60 000-et nyerem, néha 300 000-et, de nem voltam mínuszban. (eddig 4 hónapja voltam tagja :)).

Kornél, férfi, 21 éves

Eddig 2 fogadási tanácsadó tagja voltam. Mindketten szörnyűek voltak. Azt hittem, hogy ez lesz az utolsó teszt, mielőtt lemondtam ezekről a szolgáltatásokról. És eddig hat hónapos elégedettség után több mint 250 000 plusz. Más gazemberek tanulhattak tőlük. Jó, hogy valaki őszintén kezdte el ezt. Hiányzott egy ilyen szolgáltatás.

Péter, férfi, 45 éves

Ez nagyszerű. Ha a tippeid alapján fogadok, számomra még az sem tűnik játéknak: D Mindig egyértelmű, hogy pluszban leszek. Legalább azt hiszem. Köszönöm és meghosszabbítom a tagságot, határozottan hülye lennék, ha hiányozna a tippeid.

Cikkek és érdekességek 

8-alapveto-szabaly-vagy-hogyan-lehet-megtanulni-gyozni-mint-egy-profi

Üdvözlet, a cikk elolvasása előtt elnézést kérnénk a hibákért. Mi világszerte c&ea...
Olvass tovább

HOGYAN MMA? A LEGJOBB TANÁCSOK A SZAKMAI KÖZÖTT!

Üdvözlet, a cikk elolvasása előtt elnézést kérnénk a hibákért. Mi világszerte c&eacu...
Olvass tovább

Győzelem az NHL-ben? Nincs mit! Csak kövesse 3 egyszerű szabályt!

Ötven ezer győzelem minden este az NHL-ben? Nincs mit! Olvassa el a 3 egyszerű szabályt, amelynek köszönhetően Ön is &eacut...
Olvass tovább

Heti millió jól hangzik, nem? Nézze meg, hogyan érhet el ilyen eredményt tippjeinkkel és egy kis szerencsével!

Szia! Elnézést kérünk a kellemetlenségért a cikk elolvasása előtt. Globális vállalat va...
Olvass tovább

Hogyan azonosíthatjuk a sportfogadási tanácsadással foglalkozó csalókat?

Az utóbbi időben Dunát lehet rekeszteni a sportfogadási tanácsadókkal. Önök nagyon gyakran kérdezi...
Olvass tovább

Hogyan működnek az OK cég szolgáltatásai? Válaszok LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE!

Weboldalunk látogatói és hirdetéseink iránt érdeklődők egyre gyakrabban kérdeznek tőlünk, hogyan...
Olvass tovább

Sok időt kell eltölteni egy fogadási stratégia kiválasztásával, mert ugyanazok a stratégiák nem mindenkinek szólnak. Az esélyek a fogadások gerincét képezik, és ezek az alapvető szabályaink!

PASSZÍV JÖVEDELMET SZERETNE? A SPORTFOGADÁS MEGOLDÁST JELENTHET! ELÉG BETARTANI AZ ALAPSZABÁLYOKAT. Hissz&uum...
Olvass tovább

Cikkek rólunk  

FAQ – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

Nyíltan vállaljuk, hogy ki adja a professzionális tippeket (lásd a CSAPATUNK oldalon), vagy hogyan elemezzük a tippeket (lásd a MŰKÖDÉSÜNK oldalon), illetve nagysikerű előzetes tippjeinkről is olvashatnak. A honlapunk alján található általános üzleti feltételeink átláthatók, a minőségi szolgáltatások nyújtását magától értetődőnek vesszük. Sajnos a „konkurens oldalak” többségénél még ezek a (szerintünk) teljesen alapvető dolgok sem teljesülnek. Bízunk abban, hogy a megjelenésünk által nyilvánvaló, hogy semmit sem titkolunk. Hiszünk a csapatunkban, a folyamatainkban és sikereinkben, amelyet az elégedett ügyfeleink és látogatóink több tucat pozitív referenciája is bizonyít.

 

Hiszünk abban, hogy aki VIP-tagunkká válik, és fogadni kezd velünk, már az első 24 óra után megérzi a számottevő különbséget minden mással szemben – mind a tippek sikerességét illetően, mind a szolgáltatások és az ügyfélkezelés színvonalát illetően. 

 

Győződjön meg erről Ön is! Csatlakozzon hozzánk és kezdjen el pénz keresni!

 

Arra törekszünk, hogy a tippjeink a lehető legsikeresebbek legyenek, mivel pontosan tudjuk, hogy a magas sikerességi arány az ügyfeleink maximális elégedettségének alfája és omegája! Tippjeink sikerességének köszönhetően ügyfeleink rendszeresen profitálhatnak a sportfogadásból – ez a legfontosabb számunkra! 

 

Ha sikerarányunkat százalékban kellene kifejezni, büszkén mondhatjuk, hogy működésünk kezdetétől ez az érték legalább a 70%-os határon, optimálisan viszont a 80-90%-os határon mozog. Mindez pedig az 1,8 – 4+ tartományban mozgó leggyakoribb árfolyamoknál már elég szép nyereséget jelent, ugye? Csatlakozzon hozzánk Ön is!

 

 

Igen! A tippjeink túlnyomó részénél az ügyfeleinknek betekintést nyújtunk az elemzésbe, hogy pontosan tudják, miként jutottunk el a konkrét tipphez! Az ügyfeleinknek nyújtott komplex elemzésnek köszönhetően egy adott tippből több további tippet térítésmentesen generálhatnak, mivel az elemzésünk rendszerint rendkívül széleskörű információt tartalmaz az adott sporteseményről! 

Csak az Ön befektetésén múlik, mennyi pénzt kereshet velünk. Általánosan érvényes, hogy minél több pénzt tud sportfogadásra áldozni, annál többet tud keresni az általunk nyújtott sikeres tippekkel. Ha szeretné megtudni a kereseti lehetőségeit, használja a NYERESÉGKALKULÁTORt!

A komplex elemzői csapatunk összetételének megfigyelésekor az is megállapítható, hogy a tagjaink többségének egész életét a sport teszi ki. Ha viszont jobban megnézi, megállapíthatja, hogy tagjaink és munkatársaink többsége vagy közvetlenül ismer számos sikeres sportolót: labdarúgót, jégkorongozót, MMA harcost, teniszezőt stb., vagy ők is voltak sikeres sportolók voltak. Sajnos erre a kérdésre nem adhatunk mindenre kiterjedő, részletes választ, azonban elmondhajtuk, hogy vannak tippek (és nem kevés tippről van szó), amelyekről valamivel többet sejtünk, mint az a nyilvános információkban található. 

Nagyon egyszerűen, gyorsan és áttekinthetően! A tagság aktiválása után hozzáférést kap az exclusive prémium VIP szekcióba, amelynek keretében minden VIP-információt láthat. A tippeken és elemzésen kívül megtalálhatók itt a VIP cikkek és VIP Blogok (a sikeres sportfogadás tippjei, a lehetséges stratégiák stb.), egyéni stratégiát kérhet szakértőinktől stb. 

A kérdésre adott alapvető válasz azonban: A tagság aktiválása után közvetlenül a VIP-szekcióba kapja a tippeket – gyorsan, világosan és áttekinthetően. Esetleg beállítható e-mailes figyelmeztetés is az új tippekre. Ezen felül minden tippnél alapos elemzés is rendelkezésre áll, amelyekből az ügyesebbek következtethetik az esetleges további tippeket! Tudni fogja, hogy nem vásárol zsákbamacskát, és hogy a tippek elemzésébe valóban komoly munkát fektettünk! 

 

Ez nagy mértékben függ a fogadóirodák aktuális napi ajánlatától. A legfőbb prioritásunk mindig a legjobb sikerráta és az ügyfél maximális elégedettsége – ezért olykor a nagyobb siker érdekében kevesebb tippet ajánlunk az ügyfeleink részére. Általánosságban elmondható, hogy az ügyfeleink naponta legalább 1-2 tippet kapnak.

Természetesen. A bankkártyás fizetés a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás, hiszen a fizetőkapun való fizetés követően azonnal aktiválódik a tagság. Ha viszont nincs bankkártyája, más fizetési módot is választhat, például banki utalást. Küldjön egy e-mailt a info@okfogadas.hu címre, kollégánk így segíthet Önnek fizetését gyorsan és egyszerűen elindítani!

A fogadóiroda választását teljes mértékben Önre bízzuk. Javasoljuk, hogy a lehető legtöbb fogadóirodánál legyen számlája, és mindig ott fogadjon az adott sporteseményre, ahol a legjobb az árfolyam.

Bár arra törekszünk, hogy tippjeink a lehető legeredményesebbek és kidolgozottabbak legyenek, nem garantálhatunk profitot, és nem ígérhetünk bizonyos összegű nyerő fogadásokat. Meg kell érteni, hogy ez még mindig egy fogadási játék, egy szerencsejáték, amelyben a lehető legtöbb információval próbálunk előnyt szerezni a fogadókkal szemben, amelyek működhetnek vagy nem. Azonban semmilyen körülmények között nem garantálhatunk nyereséget vagy a nyeremény bizonyos százalékát a nyújtott tippekből, és nem várhatjuk és nem is várjuk el, hogy termékeink / szolgáltatásaink (tanácsadási szolgáltatások, tanácsadók, csomagok stb.) vagy bármilyen véletlenszerű játékban. Csak egy olyan sporteseményről adunk véleményt, amelyet megvásárolhat. És hogy hogyan kezeled, teljesen rajtad múlik. Ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy csak arra a tőkére fogadjon, amelyet hajlandó elveszíteni egy legyőzhetetlen sorozat esetén.

Bár megpróbáljuk a lehető legkevesebbet tartani az ilyen epizódokat, nem fogunk itt hazudni neked, és azt mondani, hogy ezek nem fordulhatnak elő. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy továbbra is csak tippekről beszélünk, és bármilyen magas színvonalúak is, a boldogság mindig hiányozhat, és egy sikertelen epizód jöhet. Ha azonban betartja a pénzkezelés alapvető szabályait, akkor képes lehet „állni” ezekre az időszakokra.

Kapcsolattartó adatok 

Lépjen kapcsolatba velünk a formanyomtatvány kitöltésével 

Kapcsolattartó adatok 

info@okfogadas.hu
Hétfő
9 - 18 
Kedd 
9 - 18 
Szerda 
9 - 18 
Csütörtök 
9 - 18 
Péntek 
9 - 18 
Szombat
10 - 15 
Minden üzenetre és kérdésre igyekszünk a kézbesítésüktől számított 12 órán belül válaszolni. Ha 3 munkanapon belül nem kap választ, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk más módon – valószínűleg az üzenete nem került kézbesítésre, esetleg a LEVÉLSZEMÉTBE került. Köszönjük!