Egyetlen magyarországi fogadóirodaként az új ügyfeleinknek 30 napos átlátható elégedettségi garanciát nyújtunk. Annyira biztosak vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatásban, hogy nem kell tartanunk az ügyfeleinknek nyújtott maximális lehetséges elégedettségi garanciától!

Ez teljesen egyszerűen működik – ha az elmúlt 30 napban elégedetlen lesz a szolgáltatásainkkal (de bízunk abban, hogy ez nem így történik), kérheti a hitelkompenzációt – nem kérdezzük Öntő: „miért?”, „hogyhogy?”, és nem vitatkozunk Önnel ... egyszerűen visszatérítjük azt, amire a 30 napos elégedettségi garancia keretében igénye nyílik. Elég egy emailt küldenie a következő címre: vipokfogadas@gmail.com és mi a kérelmét a lehető leggyorsabban elintézzük.

A 30 napos elégedettségi garancia keretében nyújtott kompenzációt úgy hajtjuk végre, hogy visszafizetjük Önnek a 12 990 HUF nagyságú összeget, mégpedig az ügyfélszámlájára kreditek formájában, amelyeket továbbra is felhasználhat / és érvényesíthet a szolgáltatásainkra, esetleg átruházhatja a visszafizetés összegét egy másik ügyfelünkre (eladhatja - az ügyletet azonban Önnek kell végrehajtania, mi csak lehetővé tesszük ennek végrehajtását).

Csatlakozzon hozzánk, és szerezzen hozzáférést a tippjeinkhez még ma! A 30 napos elégedettségi garanciának köszönhetően szinte „kockázat nélkül”!