Hogyan zajlik a legjobb tippek kiválasztása és elemzése

LÉPÉS 1
SPORTESEMÉNYEK KIVÁLASZTÁSA
LÉPÉS 2
ADAT ALAPÚ BRUTT ELEMZÉS
LÉPÉS 3
AZ ELEMZÉS SZAKÉRTŐ ÁLTALI ELLENŐRZÉSE ÉS KIEGÉSZÍTÉSE
LÉPÉS 4
ÖSSZEKÖTÉS A KAPCSOLATAINKKAL
LÉPÉS 5
NYEREMÉNYSZORZÓK VALIDÁLÁSA ÉS KIÉRTÉKELÉSE
LÉPÉS 6
IDEÁLIS NAPI TIPPÖSSZEÁLLÍTÁS ELKÉSZÍTÉSE
LÉPÉS 7
TIPPEK, ELEMZÉSEK ÉS STRATÉGIÁK HOZZÁADÁSA

Értékeink 

85% + Sikeresség

A sportfogadásban elért sikerek és az árfolyamok a kiváló tippek legfontosabb mutatói! A sikerességet igyekszünk 85% felett tartani, mivel szilárd meggyőződésünk, hogy az ügyfeleink a legjobbat érdemlik!

Komplex csapat

Az egyén soha nem lehet annyira sikeres, mint a fogadóiroda több tucat dolgozója. Ezért komolyan hiszünk a komplex csapatunkban, amely valóban profikká tesz bennünket!

Rendszeres havi bevétel

Minden szurkoló álma, hogy sportfogadással biztosítson rendszeres havi bevételt. Nagyon örülünk, hogy segíthetünk teljesíteni az álmait!

A legalacsonyabb árfolyamok 1.8+

Nem művészet alacsony árfolyamokat tenni. Ezért is igyekszünk az árfolyamunk átlagos határértékét mindig legalább az 1.8-as határ felett tartani!

Profik és sikeres szolgáltatások

Azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink hosszú ideig velünk maradjanak, és csak pozitív és örömteli véleményt mondjanak rólunk. Szeretnénk, ha az ügyfeleink nyernének, így mindenki elégedett lehet. Ezért is igyekszünk az ügyfeleinknek a legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat nyújtani!

30 napos elégedettségi garancia

Hiszünk a szolgáltatásainkban, így bátran kínáljuk új ügyfeleinknek a 30 napos elégedettségi garanciát. Elégedetlen volt a szolgáltatásainkkal 30 nap elmúltával? Írjon nekünk és megállapodunk a kártérítésben.

Hátterünk

Egyik legfőbb hátterünk az elemzői és szakértői belső csoportunk. Hisszük, hogy a kiválóan elvégzett munka egyik alapfeltétele a kellemes munkakörnyezet! Nézze meg, hogyan dolgozunk!

Számolja ki nyereményét  és befektetése megtérülését! 

Nyereség kalkulátor 

Számolja ki, mennyit kereshet velünk! 

HUF
HUF
Výše sázky na tiket nemůže být větší než kapitál

Az Ön által megadott adatok alapján a következő nyereményt kaphatja:
Egy nap
4 860 HUF
Egy hét
34 860 HUF
Egy hónap alatt
134 860 HUF

Hogyan működik a nyereségkalkulátor? 

Az Ön által megadott adatok alapján a kalkulátor kiszámítja a nyereményt, amelyet a legnagyobb valószínűséggel gond nélkül elérhet.

A kalkulátor egyebek mellett a fogadóirodák átlagos árfolyamaival, a tippjeink előzményeivel és sikerrátájával is dolgozik, amit igyekszünk a lehető legmagasabb szinten tartani! 

Nagyon lényeges a kiválasztott sportfogadás kockázata, amelyet hajlandó vállalni. A legkockázatosabb lehetőségeknél sem kell aggódnia a veszteségek miatt – ellenkezőleg, a kalkulátor egy bizonyos tartalékkal számol, így a reális nyeremények magasabbak lehetnek!

Megjegyzés: Számológépünk megmutatja, mennyit nyerhet a megadott információk és a sikeres fogadás feltételei alapján. Ne feledje azonban, hogy akárcsak a sportban, a sikertől függ a szerencse fogadása.A potenciális nyeremény kiszámítása a fogadások hosszú távú és magas sikerességi arányától függ, és csak szemléltető. Ok fogadas nem garantálják a nyereséget vagy a hosszú távú sikert az odds fogadásokban.