Nézze meg, mit mondanak rólunk a többiek!

Büszkék vagyunk a pozitív visszajelzésekre! Mivel tudjuk, hogy érdeklik Önöket az emberek és az ügyfeleink referenciái, tapasztalatai, úgy határoztunk, hogy itt közöljük a legtöbb referenciát és forrást annak érdekében, hogy biztosak legyenek abban, hogy a sportsportfogadással nem is olyan nehéz jól keresni!

Referenciák az Instagramról 

Referenciák a Facebookról 

Referenciáink

Olivér, férfi, 31 éves

Teljesen szuper !! Eleinte 3 veszteség volt, de azóta csak nyertem. Nagyszerű, ebben a tempóban egy pillanat alatt képes vagyok kifizetni az autómat. Nagyon köszönöm a szuper szolgáltatást !! A kocsmában lévő barátoknak és a volt osztálytársaknak ajánlom.

Lukács, férfi, 24 éves

Eddig két hónapig tagja voltam és egy ügyfélszolgálat munkatársa megkérdezte tőlem, megosztanám-e tapasztalataimat a tagság elmúlt időszakában. Őszintén szólva kell elmondanom ezt az elégedettséget. Eddig 75% -ot láttam, úgy gondolom, hogy hosszú távú sikert fog elérni. Bár néhány koronával fogadok, eddig csak körülbelül 150 000 HUF-t tettem, de ez nagyszerű extra bevétel. Eddig számomra elégedettség, remélhetőleg ez folytatódni fog! Köszönöm, Dominic

Harry, férfi, 22 éves

When I joined, I caught a bad series of two days, with only 4 out of eight tips. I wanted to pack it, but OK fogadás gave me few more tips to continue. Since then, I have nothing to complain about. The vast majority of the tips are OK, and for the first time in five years, I got into positive numbers thanks to OK fogadás. And believe me, in those five years I went pretty well to the minus, from which OK fogadás dug me. Finally, a service that works!

István, férfi, 45 éves

Nagyszerű, javaslom! A legjobban szeretem, hogy a tippek megjelenjenek, és hogy a srácok valóban törődnek az ügyfél javával és mindig megpróbálják a legjobb tanácsokat adni. Nagy!

Ádám, férfi, 24 éves

Először az okfogadás-lal kezdtem el fogadni, hogy elég pénzt szerezzek egy egzotikus nyaraláshoz. A 60 000 forintos tőkével 15 nap alatt megcsináltam és rájöttem, hogy az okfogadásnak köszönhetően havonta pénzt kereshetek fogadásokkal. Néha csak 60 000-et nyerem, néha 300 000-et, de nem voltam mínuszban. (eddig 4 hónapja voltam tagja :)).

Kornél, férfi, 21 éves

Eddig 2 fogadási tanácsadó tagja voltam. Mindketten szörnyűek voltak. Azt hittem, hogy ez lesz az utolsó teszt, mielőtt lemondtam ezekről a szolgáltatásokról. És eddig hat hónapos elégedettség után több mint 250 000 plusz. Más gazemberek tanulhattak tőlük. Jó, hogy valaki őszintén kezdte el ezt. Hiányzott egy ilyen szolgáltatás.

Péter, férfi, 45 éves

Ez nagyszerű. Ha a tippeid alapján fogadok, számomra még az sem tűnik játéknak: D Mindig egyértelmű, hogy pluszban leszek. Legalább azt hiszem. Köszönöm és meghosszabbítom a tagságot, határozottan hülye lennék, ha hiányozna a tippeid.