Elemzői csapat

A rendkívül komplex, széleskörű és képzett elemzői csapatunk áll az árfolyam alapú sportfogadások során szerzett folyamatos sikereink hátterében. Hisszük, hogy minden fogadónak, aki hosszútávon szeretne sikeres lenni, és hosszútávú nyereséget szeretne elérni, szüksége van egy megbízható professzionális csapatra. Hiszen a fogadóirodák nem hoznak létre árfolyamokat és mérkőzés-előrejelzéseket is. Ha azt hiszi, hogy a „one-man-show” stílusú sportfogadással hosszútávon kereshet, elég rövidlátóan gondolkodik. 

Nézze meg csapatunkat, tudja meg Ön is! Ennek köszönhetően csak nyerhet velünk!

 

ELEMZŐI CSAPAT VEZETÉSE 

Jakub
Az elemzői csapat igazgatója

Mint az egész elemző csapat igazgatója, Jakub elsősorban a csapat felállításáért és annak zökkenőmentes működéséért felel. A társaság vezetésével együtt felügyeli a nyújtott szolgáltatások minőségét és a fő elemzők konzisztenciáját. Néhány tipp létrehozásában is részt vett.

jakub@okfogadas.hu

Fő elemző 

Michal
Labdarúgás-elemző

Michal viszonylag nemrég csatlakozott a fő csapathoz, az egyik csapattag ajánlása alapján, aki nem tudta elhinni a kiváló eredményeit és tudását, különösen a labdarúgás környezetében. Rövid teszt, valamint az ismeretek és tapasztalatok ellenőrzése után egyértelmű volt - Michal nem szabad hiányozni köztünk! Körülbelül 20 éve aktívan futballozik és napi rendszerességgel figyeli a futball-eseményeket / mérkőzéseket! Nem csak emiatt óriási áttekintéssel és rendkívüli mennyiségű információval rendelkezik, amelyet kész átadni ügyfeleinknek kifinomult elemzések és gondosan kiválasztott tippek segítségével! Michal kedvenc csapatainak közé tartozik az FC Barcelona, a müncheni Bayern és a Dortmund (tehát többet tud ezekről a csapatokról, mint másokról), és hisszük, hogy Michal lesz a kedvenc elemzője!

michal@ofogadas.hu
Sebastian
Labdarúgás-elemző

Az idő múlásával Sebastian lett a fő elemzőnk, aki az első és a második angol labdarúgó bajnokságra szakosodott. A lehetőségekhez képest Sebastian szinte egyetlen mérkőzést sem hagy észrevétlenül ezen a területen. A csapatok, a körülmények és a játékosok tökéletes ismerete, valamint az átfogó elemzés és fogadási tapasztalatok révén Sebastian véleményünk szerint szakember az angol (nem csak) labdarúgó-bajnokságról. Régóta együttmûködünk Sebastiannal, és az együttmûködése során elemzései minõségét bebizonyította. Enélkül nem tudjuk elképzelni a profi futball-elemzést! Kivételesen a tippek készítése során más sportágakba is felvirágzik, de a futball a futball.

sebastian@okfogadas.hu
Miloš
Jégkorong-elemző

Milos hosszú ideje analizátorként is dolgozik velünk, amelynek során egy külső elemzőből az analizátor csapat egyik fő tagjává vált. Noha Milos első pillantásra nem tűnik magasságának, ő az egyik legjobb kosárlabda-elemzőnk. Természetesen nemcsak a kosárlabdaról szól. Hatálya nagyon széles, és különösen a közelmúltban elemezte a futball és a jégkorong világát, amelyet egyre jobban élvezik. Milos információinak és a játék gyakran meglepő nézeteinek köszönhetően nagyon jó kosárlabda tippeket tudunk adni, amelyek véleményünk szerint nagyon népszerűek ügyfeleink körében!

milos@okfogadas.hu
Pavel
Tenisz-elemző

Pavel a fő elemzőnk, amely elsősorban a teniszre koncentrál, különös tekintettel a nagyobb Grand Slam versenyekre, például az US Open, a French Open, az Australian Open vagy a világ egyik leghíresebb versenyére, a Wimbledonra. Pavelnek köszönhetően nagyon gyakran nagyon jó elemzéseket végezünk a legértékesebb információkkal, amelyek a megfelelő elemzéshez szükségesek lehetnek. Paul nemcsak lélegzetelállító lélegzetelállító tudást nyújt a nagy tenisz bajnokságokról, de ugyanakkor mindig jól bemutatkozik és részt vesz a tenisz világ jelenlegi eseményeinek összefüggésében, és alkalmanként a vonzó teniszezők személyes életében. Pavelnek köszönhetően a tenisz tippeink és elemzéseink ugyanolyan népszerűek és sikeresek.

pavel@okfogadas.hu

EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKÉRTŐK

Roman
Labdarúgás-elemző
roman@okfogadas.hu

Roman a mi külső / együttműködő elemzőnk, amelyet tartalékban tartunk, ha valamelyik fő elemzőnk véletlenül leesik. Főleg a futballra, és csekély mértékben a jégkorongra is összpontosít. Mivel gazdag tapasztalata van a focimeccseken való fogadás minden lehetséges szintjén, nagyon örülünk, hogy a csapattársaink csapatába kerülhetünk.

Daniel
Tenisz-elemző
daniel@okfogadas.hu

A külső Dan-analizátorunk számos sport rajongója - futballtól jégkorongig, teniszig. Véleményünk szerint azonban ő a legkiválóbb a tenisz áttekintésében és ismereteiben. Dan a mi kiegészítő biztosításunk, ha Pavel tenisz-elemzőnk leesik. A tenisz mérkőzések gyakori megfigyelése miatt Dannek óriási áttekintése van, amely véleményünk szerint nagyszerű lehet a tenisz mérkőzések elemzésében mindenféle versenyen. Ezért nagyon jó lenni a csapatunkban, amikor a "tartalékból" a tenisz tippeket kapjuk!

Zdeněk
Fő harci sportág elemző
zdenek@okfogadas.hu

Az európai harcművészetek egyik vezető szereplőjeként Zdenda egyértelmű választás volt, hogy csapatunk egyik elemzője és tanácsadója legyen az MMA-nál. Nem csak nagyon jól ismeri magát sok profi MMA birkózóval, hanem B csoport játékvezetője, még olyan rangos fesztiválokon is, mint az XFN. Bepillantásának és a színfalak mögötti információknak köszönhetően úgy véljük, hogy nagyon jó tanácsokat adhat nekünk az MMA és általában a harcművészetek világának legsikeresebb elemzéseinek és tippeinek megfogalmazásában, és nagyon örülünk, hogy ő lehet a csapat! A csapat felső vezetése szintén intenzíven dolgozik az MMA elemzésén és tippein, mivel számos kapcsolatfelvételi és fogadási tapasztalattal rendelkezik az MMA világában. A Zdenek tehát elsősorban tanácsadói és szakmai kapcsolatokat lát el a birkózókkal.

Jan
Padlólabda-ELEMZŐ
jan@okfogadas.hu

A Jan teljes padlólabda-rajongó. Nem csak nagyon aktívan játszott nagyon magas szinten, hanem személyesen is ismerte magát szinte az összes nagyobb bajnoki és nemzeti szereplővel, akik valami érdemesek voltak. Óriási áttekintéssel, sokféle kapcsolattartással és a színfalak mögött található információkkal a Jan jó információt nyújt a padlólabda mérkőzések elemzéséről, akár otthoni, akár nemzetközi szinten egyaránt. Megpróbálják a lehető legmagasabb szinten tartani sikereiket, és nagyon örülünk annak, hogy együttműködő csapatban éljük meg!

A társaságról 

Az OKFOGADÁS társaság legfőbb célja és küldetése, hogy a lehető legtöbb fogadónak (és nemcsak nekik) a legnagyobb passzív bevételt biztosítsa a sportsportfogadás révén. Célunkat elsősorban a kidolgozott stratégiával, a komplex csapattal és a sportsportfogadás világáról széleskörű know-how-val érjük el.